Våra fastigheter

Våra fastigheter

Vår fastighetsportfölj har fått sin början i Sandviken.

Nedan finner ni information om våra fastigheter. Har ni frågor om våra fastigheter eller lediga lägenheter är ni välkomna att kontakta oss på telefon 026 – 25 70 70 eller via e-post på kontakt@grundvi.se.

Är ni intresserad av att bo hos oss vänligen fyll i intresseanmälan nedan.

Sandviken

Grindslanten 13 - Hedgrind - Villagatan 3 A-B

Intill stranden vid Storsjön ligger fastigheten Grindslanten i det attraktiva och lugna området Hedgrind. Området omgärdas av villor med stora lummiga trädgårdar. Det är gångavstånd till Sandvikens Segelsällskaps marina Stenbryggan och närheten till Göranssons Arena är också mycket uppskattad.

Fastigheten är från 1929 och består av sju lägenheter; tre 1:or, två 2:or och två 3:or. Fastigheten kännetecknas av tidsenlig arkitektur med högt i tak och öppna spisar i flera lägenheter.

Kungsberget

Ski-in/Ski-out lägenhet på Hyllan i Kungsberget

Exklusiv gavellägenhet, Hyllan 6A, med fantastiskt läge (ski-in/ski-out) och vidsträckt vy över ski-lodgen och backarna. Välplanerad öppen planlösning på 56 kvm med två sovrum (4+2 bäddar) belägen på övre plan med stora fönster och hörnbalkong i söderläge. Terrass på entrésidan med kvällssol.

Lägenheten är utrustad med alla bekvämligheter såsom braskamin, bastu och tillhörande dusch, separat wc med tvättmaskin och torkskåp, diskmaskin, wifi och digital-TV. En stor gemensam grillplats under tak samt eget skidförråd och parkering i anslutning till lägenheten.

Kungsberget med sin snögaranti är en av Sveriges snabbast växande skidorter och Stockholm och Mälardalens närmaste skidort inom 2 timmars bilresa.

För att boka och hyra Hyllan 6A följ länken boka Hyllan 6A eller kontakta oss på telefon
026 – 25 70 70 eller via e-post på kontakt@grundvi.se.